Veelgestelde Vragen

Spaken maak ik op maat, ook los geleverd. Dus knippen op lengte en nieuwe draad rollen

Met onze Spoke Cutting and Threading Machine kunnen we een aantal mm van gebutte spaken knippen en nieuwe draad rollen. Ook opschonen zonder knippen…. Dat kan zowel voor 1.8mm als voor 2.0mm spaaknippels. Voor gebutte 1.8mm spaken en niet gebutte 2.0mm kan dat ook in het midden van de spaak en dus op elke lengte. Voor exotische uitspattingen kan dat bv. ook op 100mm.

Wielen laten nameten, herspaken of herstellen, dat kan allemaal, registreer via contact aub.
Eventueel kan hulp op afstand ingeroepen worden. Het is belangrijk goed te omschrijven wat het probleem is waarmee je worstelt en ook weer te geven welke tools je bij de hand hebt.    
Beschik je over een wielrichter, spaaksleutel, spaakspanningsmeter, degelijke griptang liefst met vlakke bekken, Loctite…

Crash vervangingsprogramma enkel op carbon velgen

– Nieuwe velg met 30% korting.

– Werk is gratis

– Spaken en nippels, indien beschadigd worden vervangen en zijn net zoals verzendkosten niet gedekt.

Deze specifieke garantiebepaling mbt wielen maakt deel uit van onze algemene voorwaarden:

De normale garantie is geldig voor de eerste eigenaar en beperkt zich tot de onderdelen die als garantie aanvaard wordt waarbij de garantietermijn blijft vanaf levering/factuurdatum.

Garantie vervalt bij onjuist gebruik van de wielen, dit houdt ondermeer in en is niet beperkt tot de volgende opsomming; normale slijtage, max berijdersgewicht overschreden, schade door impact of valpartij of oneigenlijk gebruik, geen of te weinig onderhoud, eigenhandig of door derden bewerkt, beschadiging van de velg door te veel druk op band, beschadiging aan wielen en velgrand door niet aangewezen tools, wanneer serienummer van productie verwijderd werd en niet matcht met uw factuur. Sommige banden monteren moeilijker dan andere types en merken, dit valt buiten de verantwoordelijkheid van The Wheel Stuff BV, ook indien dit schade en verwondingen tot gevolg zou hebben.

WheelStuff

Scroll to Top